foto

Jon S. Baird

  • nar. 1972
    Aberdeen, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Stan a Ollie
2013 Sviňák
2008 Cass
2003 It's a Casual Life

TV seriály

2017 K smrti trapný (TV seriál)
Midnight Special (S01E02)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Secret Sauce (E04)
Vinyl (TV seriál)
E. A. B. (E08)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2002 State We're In, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Sviňák
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace