foto

Socorro Bonilla

  • nar. Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Primer amor... tres años después (TV film)
1999 Un dulce olor a muerte
1996 De tripas, corazón
Libre de culpas
1993 Vida conyugal, La
1992 Anoche soñé contigo
1990 En pacto de hombres
1987 Sexo, sudor y lagrimas
1986 Cafre, El
Hijo de Pedro Navaja, El
La pintada
Va de Nuez
1985 El hombre de la mandolina
Lola la trailera
Malditos polleros
1984 Pedro Navaja
1983 Dos matones, Los
Por un vestido de novia
1979 Mojado Power

TV seriály

2017 Mi adorable maldición (TV seriál)
2016 Mujeres de negro (TV seriál)
2015 A que no me dejas (TV seriál)
2014 La Gata (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Para volver a amar (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
Querida enemiga (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
Dos caras de Ana, Las (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
Niña... amada mía (TV seriál)
2001 El Manantial (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Primer amor... a mil por hora (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Jaula de oro, La (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
1989 Luz y sombra (TV seriál)
1986 Cicatrices del alma (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Sí, mi amor (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1979 Ricos también lloran, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky