foto

M. Scott Veach

  • nar. 7.1.1974 (45 let)
    Oxford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvé mantinely (S15E10)
Na dohodu (S15E09)
Gumová vražda (S15E08)
další epizody (9)
2013 Nultá hodina (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
All Eyez on Me (E05)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Útočný úhel (S15E11)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Broken Wing Job (S05E08)
The Blue Line Job (S05E02)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Experimental Job (S04E11)
The Queen's Gambit Job (S04E10)
The Carnival Job (S04E06)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Studio Job (S03E06)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Top Hat Job (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky