foto

Stefano Davanzati

  • nar. Livorno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Colpo al cuore, Un (TV film)
1995 Nalezená minulost (TV film)
1994 Drazí, zatracení přátelé
1993 Amore rubato, Un (TV film)
1992 Princezna Fantaghiró 2 (TV film)
1991 Grazie al cielo c'è Totò
Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film)
1990 Očitý svědek (TV film)
Un cane sciolto (TV film)
Volevo i pantaloni
1987 Cartoline italiane
1986 Benátská noc
1984 Allenatore nel pallone, L'
Ultimo guerriero, L'
1983 Mystère
1978 Porco mondo

TV seriály

2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
Cento vetrine (TV seriál)
1999 Mai con i quadri (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
1993 Passioni (TV seriál)
1992 Cielo non cade mai, Il (TV seriál)
1988 Lhostejní (TV seriál)

Dokumentární

2007 Modern Fable, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky