foto

František Javorský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ako divé husi (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
Jeppe z vŕšku (divadelní záznam)
Knieža (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
O Zorali a dvoch bratoch
Pod vŕbou (TV film)
1991 Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Ako som plával ku kráľovnej severu (TV film)
Sám sebe po kolená (TV film)
1987 Zbojnícke fašiangy (TV film)
1985 Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Kirchhoffov zákon (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
Monika a pes (TV film)
1982 Explózia (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
1981 Drotár (divadelní záznam)
Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
1980 Záhrada plná plienok (TV film)
1979 Prvá vina odpustená (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Já jsem Stěna smrti

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
Nevinní (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1995 Škriatok (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace