foto

Ján Barto

  • nar. 6.8.1927 (93 let)
    Sirk, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
1987 Južná pošta
1985 Perinbaba
1984 Lampáš malého plavčíka
1980 Anonym (TV film)
1978 Já jsem Stěna smrti
Kristína (TV film)
1977 Vojáci svobody
Vítězný lid
1970 Bývalí ľudia (TV film)
Zdravý nemocný (TV film)
1969 Svadba sobášneho podvodníka (TV film)
Čierna minúta

TV seriály

1976 Vojáci svobody (TV seriál)

Dokumentární

1976 Komunisté (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
1985 Medzivojnový muž (divadelní záznam)
1971 Inkognito (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky