foto

Doris Plörer

  • nar. 1949
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
2012 Der Meineidbauer (TV film)
2011 Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
2007 Die Lawine (TV film)
2004 Kouzelný křišťál
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
1999 Schandfleck, Der (TV film)

TV seriály

2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky