foto

Manfred Sarközi

  • nar. 27.12.1969 (50 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
2014 Die Freischwimmerin (TV film)
2013 Vražda na objednávku (TV film)
2012 Ocejchovaný (studentský film)
2011 Na prahu osmdesátky
2010 Der Täter (TV film)
2009 Secret Services
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2005 Ainoa

TV seriály

2014 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvá s jednou botou (E01)
2010 Vitasek? (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky