foto

Andreas Löv

  • nar. 20.6.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2005 Moje sestra a já (TV film)
2004 Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2002 Lachgespenst, Das
2001 Der Warter
1999 Zwischenfall (studentský film)
1997 War (studentský film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Liebe, Love & Amour (S10E21)
Joint Venture (S10E20)
Das zweite Gesicht (S10E19)
další epizody (4)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky