foto

Zdeněk Dryšl

  • nar. 30.1.1939 (78 let)
    Blansko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Romeo a Julie (divadelní záznam)
2012 Problémy (studentský film)
1980 Jen si tak trochu písknout
1977 Jak se budí princezny
1976 Vítek (TV film)
1973 Nultý kilometr (TV film)
1971 Pět mužů a jedno srdce

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Černá ruka (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace