foto

Jurij Lazarev

  • nar. 22.7.1944 (76 let)
    Orenburg, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Konvoj PQ 17
2002 Vovočka
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1993 Angely smerti
1990 Anekdoty
1989 A byl li Karotin
Ochota na jedinoroga
Vaska (TV film)
1988 Tragedija v stile rok
1986 Boris Godunov
Znaju tolko ja
1984 Tri procenta riska
Čeljuskincy
1983 Magistral
Vysokaja proba (TV film)
1982 Golos
Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony
1981 Jediný muž (TV film)
1980 Rafferty (TV film)
1978 Zavjalovskije čudiki
Čelověk, kotoromu vězlo
1977 Zabit při plnění povinností
1972 Princ i niščij (TV film)

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Točka něvozvrata (E03)
Mažor (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Novosjol (S02E28)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Ljogkaja dobyča (S05E16)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Avtodělo (S04E09)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opora (S03E05)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2006 Viking (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svežaja krov (S05E14)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2000 Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška dlja Mamonta (S02E18)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)
1975 Na vsju ostavšujusja žizň... (TV seriál)

Dokumentární

1991 Jevrejskoje sčastě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky