foto

Michail Slivnikov

  • nar. 3.6.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tři mušketýři
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
1987 Assa

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Soblazn (S16E36)
2017 Něvskij (TV seriál)
Prostaja rabota (S02E05)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2015 Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Posadka (S03E23)
Pjatoje okťabrja (S03E19)
Postupok (S03E17)
další epizody (4)
2014 Mama Ljuba (TV seriál)
Otpusk po raněniju (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Francuz (S08E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochraňajemoje lico (S14E09)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Parom (S01E06)
Pojezd (S01E05)
Ochotnik (S01E04)
další epizody (6)
PPS (TV seriál)
Lož (S02E20)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
2011 Robinzon (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Najezd s kulbitom (S09E02)
Litějnyj (TV seriál)
Šantažisty (S05E06)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nalog na ubijstvo (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky