foto

Maxim Jakovlev

  • nar. 10.9.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stalingrad

TV seriály

2020 Zapiski otěljera #Gelvetcija (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Duel (E06)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Meloč (S03E10)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
2014 Staroje ružjo (TV seriál)
2013 Vasilisa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Svaďba (S02E19)
2011 PPS (TV seriál)
Čeljusti (S01E22)
Split (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky