foto

Jevgenij Anisimov

  • nar. 24.6.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Děvjataja
2017 Tri dňa do vesny
2007 1814

TV seriály

2016 Puškin (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Azartnyj slučaj (S15E02)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Otšelnik (S02E12)
2013 PPS (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S02E18)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Prostyje parni (S01E13)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vozvraščenije k bludnomu pape (S11E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky