foto

Kirill Lobačev

  • nar. 14.9.1975 (44 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2007 V ožidanii čuda

TV seriály

2014 Lučšije vragi (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Robin Gudy (S02E14)
Procent riska (S02E11)
Zakaz (S02E05)
2012 Gruz (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Po spravedlivosti (S01E14)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vsego znať něvozmožno (S11E06)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Korporacija samoubijc (S03E14)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Pulja dlja inkassatora (S02E07)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ledovoje poboišče (S02E01)
2003 Čužoje lico (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky