foto

Alexandr Kratirov

  • nar. 17.4.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)

TV seriály

2020 Krepkije oreški (TV seriál)
2019 Něvskij (TV seriál)
Vstreča starych druzej (S04E22)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dopolnitělnaja opcija (S19E12)
2018 Lišnij (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
2017 Oskolki (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Něprikasajemyje (S11E03)
2016 Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
Stolknovenije (S04E08)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Smertnik (S01E05)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Trudnosti karernogo rosta (S01E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Luna v skorpioně (S15E05)
2014 Čužoj rajon (TV seriál)
Mesť (S03E26)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Fejerverk (S01E10)
PPS (TV seriál)
Ja ubil (S02E13)
Zakaz (S02E05)
Bomba (S02E02)
Čužoj rajon (TV seriál)
Sjurpriz (S03E12)
Samosud (S03E01)
Doznavatěl (TV seriál)
Kapitany (S02E01)
2012 Predatěl (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kloun (S01E19)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Podmena (S06E07)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Ment pozornyj (S03E17)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Adrenalin (S09E08)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Pulkovskij meridian (S04E06)
2001 Krot (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Smjagčajuščije obstojatělstva (S02E07)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Makarony po-skotski (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky