foto

Přemysl Přichystal

  • nar. 31.3.1952
    Brno, Československo
  • zem. 1.9.2006 (54 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Harumpant (TV film)
1996 Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
1988 Chirurgie (TV film)
Svědek času (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1980 Něco je ve vzduchu
1977 Jak se budí princezny

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace