foto

Arnošt Proschek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Smyčka (TV film)
Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2004 Vražda kočky domácí (TV film)
2001 Člověk v ZOO
1997 Hotelová vášeň (TV film)
Pražák (TV film)
1992 Dáma a smrt (TV film)
Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Trhala fialky dynamitem
1991 Discopříběh 2
Klauni a vlastenci (TV film)
1990 Anonym (TV film)
Poslední zastávka smrt (TV film)
Čarodějky z předměstí
1989 Tvář (TV film)
1988 Bude řeč o penězích (TV film)
1987 Hláska (TV film)
1986 Území strachu (TV film)
1985 Putování za měsíční nitkou (TV film)
1984 Láska s vůní pryskyřice
1981 Víkend bez rodičů
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1979 Kam nikdo nesmí
1975 Tobě hrana zvonit nebude
1974 Jak se Honza učil bát (TV film)
Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
1973 Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Otevřená válka (E04)
2014 První republika (TV seriál)
Módní salon Valenta (S01E07)
2012 Helena (TV seriál)
Manželské rodeo (S02E05)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nehoda (S03E11)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Pelech (S02E02)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Hospoda (TV seriál)
Kalamita (S02E20)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Noční chodec (E01)
Paragrafy na kolech (TV seriál)
Děti k pohledání (E08)
1988 Paragrafy na kolech (TV seriál)
Vrata (E07)
Fígl (E06)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Návrat (E03)
Maturanti (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky