foto

Laila Alina Reischer

  • nar. 15.9.1988 (31 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eisland
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
The Fencers
2010 22:43
Carlos (TV film)
2009 Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
Quantum of Solace

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Eisland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky