foto

Otto Jankovich

  • nar. 11.1.1967 (54 let)
    Bad Homburg vor der Höhe, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sněhurka bratří Grimmů
2010 22:43
2009 Three Monitors

TV seriály

2017 Soko Vídeň (TV seriál)
3,2,1...Mord (S12E16)
2014 Vorstadtweiber (TV seriál)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Heilige der Verdammten (S08E11)
2011 Die Lottosieger (TV seriál)
Ist Schönheit gratis? (S02E07)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky