foto

Noriko Jošida

  • nar. 6.12.1959 (60 let)
    Kófu, prefektura Jamanši, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Boku no inoči (TV film)
Saikó no ojako (TV film)
2015 44-sai no chiarîdâ!! (TV film)
2014 Mi o Cukuši rjóričó (TV film)
Saikjó no onna (TV film)
2012 Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
2011 Okudžó no aru apáto (TV film)
2010 Hanamizuki
2007 Papa no namida de ko wa sodacu (TV film)
2006 Nada só só
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
2002 Dakišimetai (TV film)

TV seriály

2019 Dying Eye (TV seriál)
Mistress (TV seriál)
2017 Kataomoi (TV seriál)
2016 Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2015 Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
2014 Asunaro san san nana bjóši (TV seriál)
Henšin (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Šimei to tamašii no limit (TV seriál)
2010 Himicu (TV seriál)
Tenši no wakemae (TV seriál)
2009 Harukanaru Kizuna (TV seriál)
2007 Hatači no koibito (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
Koi no džikan (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
2001 Dekičatta kekkon (TV seriál)
Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
2000 Namida o fuite (TV seriál)
Omiai Kekkon (TV seriál)
1998 Džinbee (TV seriál)
Meguri Ai (TV seriál)
1997 Futari (TV seriál)
Narita Rikon (TV seriál)
1995 Hitori ni šinaide (TV seriál)
Kimi to deatte kara (TV seriál)
1994 Hi no ataru bašo (TV seriál)
Otoko girai (TV seriál)
1993 Akuma no Kiss (TV seriál)
Kanodžo no kirai na kanodžo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky