foto

Carmen Madrid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Refugio
2014 Hasta mañana Amelia
2006 Báječný svět
2003 Hija del canibal, La
Nicotina
2002 Panna chlípnosti
1997 Muži se zbraněmi
1993 Hoy no circula
1991 Mujer de cabaret

TV seriály

2019 La Guzmán (TV seriál)
Los elegidos (TV seriál)
2014 Señora Acero (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2007 Mientras haya vida (TV seriál)
2006 Montecristo (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
2004 Gitanas (TV seriál)
2002 País de las mujeres, El (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
2000 Todo por amor (TV seriál)
1998 Tentaciones (TV seriál)
1997 Pohled ženy (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Prohibido Amar (TV seriál)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Zabij, co tě bolí (S03E05)
2010 Věznice Capadocia (TV seriál)
Sůl země (S02E10)
Miluj své nepřátele (S02E05)
Odejmi ode mne tento kalich (S02E03)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Odpusť nám naše viny (S01E12)
Máří Magdaléna (S01E10)
Spravedliví hříšníci (S01E08)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky