foto

Roger Munns

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Modrá planeta II (TV seriál)
Velká modrá pustina (E04)
2011 Země lidí (TV seriál)
Moře a oceány - dolů do hlubin (E01)
2009 Život (TV seriál)
Savci (E03)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 Neobyčejná planeta (TV seriál)
Domov (S01E10)
Oceány 3D: Naše modrá planeta
2017 Modrá planeta II (TV seriál)
Korálové útesy (E03)
2014 Korálový trojúhelník: Zázrak přírody (TV seriál)
2011 Terra Mater (TV seriál)
1975 Länder - Menschen - Abenteuer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace