foto

Rudolf Hammer

  • nar. 21.11.1919
    Moravská Hůzová, Československo
  • zem. 28.5.1999 (79 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1983 O statečném kováři
1981 Noční jezdci
1980 Trnové pole
1978 Tajemství Ocelového města
1977 Hodina pravdy
Vítězný lid
Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Odysseus a hvězdy
Čas lásky a naděje
1975 Mys Dobré naděje
Můj brácha má prima bráchu
Osvobození Prahy
1974 Dobrodružství s Blasiem
Na startu je delfín
Sokolovo
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Horká zima
1972 Akce Bororo
Dvě věci pro život
Oáza
1971 Klíč
Svědectví mrtvých očí
Tatínek na neděli
1970 Hogo fogo Homolka
Takže ahoj
1969 Ecce homo Homolka
Smuteční slavnost
Touha zvaná Anada
Tělo Diany
1968 Kulhavý ďábel
Nebeští jezdci
Nejkrásnější věk
Těch několik dnů...
1967 Hoří, má panenko
Hra bez pravidel
Rozmarné léto
1966 Kdo chce zabít Jessii?
Romance pro křídlovku
1965 Alibi na vodě
Lásky jedné plavovlásky
Obchod na korze
Sběrné surovosti
1964 Bláznova kronika
Čintamani & podvodník
1963 Ikarie XB 1
Tři chlapi v chalupě
1962 Klaun Ferdinand a raketa
Černá dynastie
1961 Muž z prvního století
Tereza
1960 Smyk
Žalobníci
1959 105% alibi
Prázdniny v oblacích
1958 Hořká láska
Zatoulané dělo
Útěk ze stínu
1957 Bomba
V proudech
1956 Advent
1955 Rudá záře nad Kladnem
1954 Na konci města
1953 Olověný chléb
1950 Malý partyzán
Racek má zpoždění

TV seriály

1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Podmínka (E11)
další epizody (13)
1974 Krkonošské pohádky (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace