foto

Miloš Vlalukin

  • nar. 19.4.1980 (39 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Patuljci sa naslovnih strana
Sistem
2015 Smrdljiva bajka
2009 Bělehradský fantom
Svatý Jiří zabíjí draka
2008 Miloš Branković
Slzy na prodej
2006 Ne skreći sa staze (TV film)
Zítra ráno
2005 Ztráty a nálezy - Šest pohledů jedné generace
2002 Klasa 2002 (TV film)
Kordon
Mala jutarnja priča

TV seriály

2019 Moja Generacija Z (TV seriál)
2018 Jutro će promeniti sve (TV seriál)
2015 Andrija i Anđelka (TV seriál)
2013 Otvorena vrata 2 (TV seriál)
2012 Folk (TV seriál)
2009 Ono kao ljubav (TV seriál)
2007 Pozorište u kući (TV seriál)
Vratiće se rode (TV seriál)
2005 Košarkaši (TV seriál)
2004 Lift (TV seriál)
2003 Kazneni prostor 2 (TV seriál)
Mile vs. tranzicija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace