foto

Sergio DeFassio

  • nar. 21.10.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 180º
1982 De pulquero a millonario
1978 Seis veces cien

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2007 Al diablo con los guapos (TV seriál)
Yo amo a Juan Querendón (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
Las Vías del Amor (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
1995 Premio mayor, El (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky