foto

Bernard Robichaud

  • nar. Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sea Change (TV film)
2014 Trailer Park Boys: Don't Legalize It
2010 American Sunset
2009 Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day
Vražedné svádění (TV film)
2008 Say Goodnight to the Bad Guys (TV film)
2006 Black Eyed Dog
2005 Novou cestou (TV film)
2004 Pokrevní msta
2001 Záblesk z pekel (TV film)
2000 Coo Coo Cafe
Příručka pro vraha
1998 Beefcake
1994 Život s Billym (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)

TV seriály

2019 Chlapi z karavanů: Animák (TV seriál)
Satanovi parchanti (S01E07)
Prostě… medvěd mi urval ptáka a sežral ho (S01E01)
Marisa Romanov (TV seriál)
2015 Trailer Park Boys (TV seriál)
The Liquor Snurf (S09E10)
Sam-Squamptches and Heli-C**ksuckers (S09E09)
George Green: Industrial C**k Inhaler (S09E04)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Chemie (S05E12)
Rozjímání (S05E11)
Mortalita (S05E10)
Trailer Park Boys (TV seriál)
Crawling Through the Sh*tpipe (S08E10)
Righties Loosies, Lefties Tighties (S08E09)
The Super-Duper-Industrial-Bubbles-Honey-Oil-Inator (S08E08)
další epizody (6)
2013 Call Me Fitz (TV seriál)
A Very Special Fitzmas - Part 2 (S04E10)
A Very Special Fitzmas - Part 1 (S04E09)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Až na kůži (S03E10)
2006 North/South (TV seriál)
2005 Trailer Park Boys (TV seriál)
Sh*t Blizzard (S05E10)
I Am the Liquor (S05E09)
The Sh*t Puppets (S05E02)
další epizody (4)
2004 Trailer Park Boys (TV seriál)
Rub 'N Tiz'zug (S04E03)
2002 Trailer Park Boys (TV seriál)
The Bare Pimp Project (S02E07)
2001 Trailer Park Boys (TV seriál)
Take Your Little Gun and Get Out of My Trailer Park (S01E01)
1999 Daring & Grace: Teen Detectives (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky