foto

Ben Roseman

  • nar. 13.1.1913
    Rumunsko
  • zem. 15.7.1992 (79 let)
    Hawthorne, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Ptáčník z Alcatrazu
1961 Night Tide
1956 Meet Me in Las Vegas
1955 Dementia

TV seriály

1959 This Man Dawson (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Scénografická filmografie

Filmy

1956 Female Jungle
1955 Dementia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace