foto

Josh Schaer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Odkaz (TV seriál)
There's a World Where Your Dreams Came True (S01E10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
Vítejte na Gitmu (S01E02)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Rundown Job (S05E10)
The Real Fake Car Job (S05E07)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Office Job (S04E12)
The 15 Minutes Job (S04E03)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Lockdown (S01E06)
2007 Jericho (TV seriál)
Coalition of the Willing (S01E21)
2006 Jericho (TV seriál)
Long Live the Mayor (S01E07)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Termination for Cause (S02E05)
další epizody (7)
2007 Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
další epizody (11)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace