foto

Marko Bačovič

  • nar. 28.2.1957 (63 let)
    Nikšić, Crna Gora, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stehy
2018 Král Petr I.
Mezi dnem a nocí
2016 Ispod mosta, medju stijenama
Jméno: Dobrica, příjmení: neznámé
2015 Off
2014 Mali Budo
2012 Supermarketová pohádka (studentský film)
Ustanička ulica
Šešir profesora Koste Vujića
2010 Stevan M. Živković
2005 Potera za Sreć(k)om
2002 Kordon
2000 Gorski vijenac (TV film)
1999 Nož
1998 Knez Mihailo (TV film)
Kupi mi Eliota
1997 Do koske
Tri letnja dana
1995 Urnebesna tragedija
1993 Bolje od bekstva
Buket
Roda
Ruski car (TV film)
Řekni, proč jsi mne opustila
1992 Crni bombarder
Prokleta je Amerika
1991 Boje slepila (TV film)
1989 Boj na Kosovu
1988 Zaboravljeni
1985 Tombola (TV film)
1983 Oštrica brijača (TV film)
1982 13. červenec
Venerijanska raja (TV film)

TV seriály

2020 Tajkun (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Drzavni sluzbenik (TV seriál)
Kralj Petar I (TV seriál)
Svindleri (TV seriál)
2016 Dnevnik mašinovođe (TV seriál)
2015 Andrija i Anđelka (TV seriál)
2013 Ravna gora (TV seriál)
Šešir profesora Koste Vujića (TV seriál)
2012 Folk (TV seriál)
Jagodići (TV seriál)
Vojna akademija (TV seriál)
2008 Moj rođak sa sela (TV seriál)
2007 Selo gori, a baba se češlja (TV seriál)
2005 Ljubav, navika, panika (TV seriál)
2004 Jelena (TV seriál)
Lift (TV seriál)
2003 Crni Gruja (TV seriál)
Kazneni prostor 2 (TV seriál)
Mile vs. tranzicija (TV seriál)
1998 Porodično blago (TV seriál)
1996 Kontraš (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1990 Bolji život 2 (TV seriál)
Jastuk groba mog (TV seriál)
Zaboravljeni (TV seriál)
1988 Četrdeset osma - Zavera ili izdaja (TV seriál)
1986 Misija majora Atertona (TV seriál)
Odlazak ratnika, povratak maršala (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
1983 Kamiondžije 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky