foto

Linda Busby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Whole New Thing
2004 Sestra i matka (TV film)
2003 Anorexie (TV film)
Nezdolné město (TV film)
Touch & Go
2002 Marion Bridge
2001 Zachraňte Chrise (TV film)
2000 Deeply
1997 Love and Death on Long Island
1994 Mary Silliman's War (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)
1989 George's Island

TV seriály

2003 Trailer Park Boys (TV seriál)
Who's the Microphone Assassin? (S03E04)
2001 Trailer Park Boys (TV seriál)
Mr. Lahey's Got My Porno Tape! (S01E03)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace