foto

William Raynor

  • nar. 9.4.1920
    Queens, New York, USA
  • zem. 5.1.1994 (73 let)
    Bellingham, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1958 Summer Love
1957 Rock Baby - Rock It
The Kettles on Old MacDonald's Farm
1956 Francis in the Haunted House
Rock, Pretty Baby
1955 Phantom Trails
The Matchmaking Marshal
Timber Country Trouble
Titled Tenderfoot, The
1954 Killers from Space
Marshals In Disguise
Target Earth
Yukon Vengeance
1953 Border City Rustlers
Fangs of the Arctic
Murder Without Tears
Phantom from Space
Secret of Outlaw Flats
Six Gun Decision
Son of Belle Starr
Two Gun Marshal
1952 Without Warning
Yukon Gold
1951 Casa Manana
Northwest Territory
Rhythm Inn
Two Dollar Bettor
Yukon Manhunt
1950 Snow Dog

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Partridge Family, 2200 A.D., The (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Roman Holidays (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Run Buddy Run (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1952 Ramar of the Jungle (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1950 The Stu Erwin Show (TV seriál)

TV pořady

1970 Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1976 McDuff, the Talking Dog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace