foto

Svatopluk Schuller

  • nar. 23.6.1964 (53 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pokoj 113 (studentský film)
2007 Bestiář
2006 Nadměrné maličkosti: Manželé roku 2006 (TV film)
Zajatci Ďáblova chřtánu (TV film)
2005 Nepovedený kouzelník (TV film)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Město bez dechu (TV film)
2002 Waterloo po česku
1999 Silák a strašidla (TV film)
1998 Tajemství mořské panny (TV film)
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1987 Copak je to za vojáka...
Zatmění všech sluncí (TV film)
1985 Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí (TV film)
Marné cesty holubů (TV film)
Zátah
1984 Láska z pasáže
Noc smaragdového měsíce
1983 Takový talent (TV film)
1977 Proč nevěřit na zázraky
1976 Jakub

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nečekaný polibek (S04E28)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neúměrné riziko (S12E76)
2015 Atentát (TV seriál)
Prezident (E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Láska je černý kůň (E09)
Všechny moje lásky (TV seriál)
První rande (E11)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
3:2! (S01E19)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Je to ten pravý? (S01E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vymodlené dítě (S01E45)
Kurzy líbání (S01E37)
2005 Eden (TV seriál)
Kdyby všichni chlapi světa (E03)
Zlatá karta (E01)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)

TV pořady

2007 Znamení a rituály (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace