foto

Ju-hwan Lim

  • nar. 18.5.1982 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saranghagi ddaemune
2014 Gisooljadeul
2011 Soosanghan gogaekdeul
2008 Ssanghwajeom
2007 Doremipasollasido
M
2006 Arang
Baekmanjangjaui cheot sarang

TV seriály

2020 Nareul Saranghan Seupai (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Widaehan syo (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
2017 Habaekeui sinbu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Hamburo aeteuthage (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2015 Ach, můj duchu! (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
Bitnageona michigeona (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2014 Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
2011 Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Hyeontaetan kyeolhoon jeonsaeng (TV seriál)
2009 Tamnaneun doda (TV seriál)
2007 Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2004 Maejik (TV seriál)