foto

Ju-hwan Lim

  • nar. 18.5.1982 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saranghagi ddaemune
2014 Gisooljadeul
2011 Soosanghan gogaekdeul
2008 Ssanghwajeom
2007 Doremipasollasido
M
2006 Arang
Baekmanjangjaui cheot sarang

TV seriály

2019 Widaehan syo (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
2017 Habaekeui sinbu (TV seriál)
2016 Hamburo aeteuthage (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Oh naui gwishinnim (TV seriál)
2014 Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
2011 Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Hyeontaetan kyeolhoon jeonsaeng (TV seriál)
2009 Tamnaneun doda (TV seriál)
2007 Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2004 Maejik (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace