foto

Alexis Fridman

  • nar. 3.5.1982 (37 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Mentada de padre
Placa de Acero
Tod@s Caen
2018 Hasta que la boda nos separe
2016 Kilómetro 31 - 2
2014 Mexican gangster
2012 Lucía, a co pak
Restos
Última muerte, La
2011 Salvando al Soldado Pérez
2008 Navidad, S.A.

TV seriály

2018 La bella y las bestias (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
další epizody (9)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
další epizody (10)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Toho dne (S01E12)
Freud a přízraky (S01E11)
další epizody (13)
2012 Paramedicos (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Última muerte, La

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Trece miedos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky