foto

Alex Wyndham

  • nar. 1981
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alex Wyndham se narodil roku 1981 v Anglii. Jako herec začínal na divadelních prknech už při svých studiích na Oxfordské univerzitě a později na Royal Academy of Dramatic Arts.

Svou první filmovou roli obdržel od Kennetha Branagha v Shakespearovské adaptaci AS YOU LIKE IT v roce 2006, kde si zahrál Sylvia. Dále pak následovaly role Gaia Mecenáše v historické fresce HBO ŘÍM a Armanda de Gascogne ve švédském historickém velkofilmu ARN - TEMPELRIDDAREN, kde si zahrál po boku Stellana Skarsgårda.

Alex Wyndham vlastní černý pásek v karate, hraje na kytaru, tančí flamengo a zpívá v barytonu.

Jan "Honzua" Nevyjel

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mindhorn
2015 The Messenger
2011 Lotus Eaters
2009 Hory zalité krví
2008 Freakdog
2007 Arn
2006 Jak se Vám líbí

TV seriály

2017 Endeavour (TV seriál)
Harvest (S04E04)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
další epizody (7)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace