foto

Samantha Yonack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akordy na kordy
2015 Ladíme 2
2011 Mangus!
2010 Nenasytný parazit

TV seriály

2011 Californication (TV seriál)
Světla. Kamera. Blbec (S04E08)
2008 PG Porn (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Prom Queen (TV seriál)

Dokumentární

2019 After So Many Days
2008 Vězeňkyně (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 After So Many Days

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 After So Many Days

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 After So Many Days

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky