foto

Hans Flössel

  • nar. 16.1.1903
    Leipzig, Sachsen, Německá říše
  • zem. 30.1.1973 (70 let)
    Ost-Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Ten třetí
1971 Husaren in Berlin
1970 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafversetzt (TV film)
Effi Briest (TV film)
1969 Krupp und Krause (TV film)
1968 Heißer Sommer
1967 Brot und Rosen
Der Mann aus Kanada (TV film)
Der Querkopf (TV film)
1966 Der Fall mit dem blauen Rubin (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
Ein Wort zur rechten Zeit (TV film)
Frühling braucht Zeit, Der
Nachfolger, Der (TV film)
Seine Kinder (TV film)
Woyzeck
1964 Fliegende Holländer, Der
Rummelplatz (TV film)
1963 Die letzte Chance (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Lehrtage
Schatten und Schemen (TV film)
Top Secret (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
1962 Budeš-li při mně
Ein idealer Gatte (TV film)
Jean Baras' große Chance (TV film)
Kinnhaken, Der
Královské děti
Mein Freund Stefan Waske (TV film)
1961 Honba za botou
Kater Lampe (TV film)
Professor Mamlock
1960 Chleb i rozy
Das Zaubermännchen
Entscheidung des Dr. Ahrendt, Die
Gerichtet bei Nacht (TV film)
Johnny Belinda (TV film)
Lidé s křídly
Wo der Zug nicht lange hält
1959 Der Ritter vom Mirakel (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
Senta auf Abwegen
Těžká zkouška
1958 Klotz am Bein
1957 Klamání až do soudného dne
Polonia-Express (TV film)
Schönste, Die
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy
Poplach v cirkuse

TV seriály

1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky