foto

Jevgenija Dobrovolskaja

  • nar. 27.12.1964 (54 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Na dně
2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)
2010 Ivanov
2009 Veselčaki
2008 Mjortvyje duši
Mucha
Pro Fedota-strelca, udalogo molodca
Sněžnyj angel (TV film)
2007 Artistka
Ironie osudu II
2005 Grečeskije kanikuly
2004 32-e děkabrja (TV film)
Mars
2003 Dněvnik kamikadze
2001 Mechaničeskaja sjuita
1997 Krizis srednego vozrasta
1993 Missus (TV film)
1992 Grech
Mužskoj zigzag
Na těbja upovaju
Otraženije v zerkale
1991 Terroristka
Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1989 Zeljonyj ogoň kozy
1988 Filial
1987 Bitva na Baltu
1986 V odnu-jedinstvěnnuju žizň
1985 Kontrakt veka
1983 Kletka dlja kanarejek

TV seriály

2019 Dve děvicy na meli (TV seriál)
Děvjať žizněj (TV seriál)
2018 Ženščina s prošlym (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2016 Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Iděalnaja žertva (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Primernyj semjanin (E17)
2013 Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Samara (TV seriál)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
Sto tysjač dlja syna (S01E05)
Chaljava (S01E04)
další epizody (5)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
2001 Podozrenie (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky