foto

Karin Hübner

  • nar. 16.9.1936
    Gera, Thüringen, Německá říše
  • zem. 25.7.2006 (69 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)
1973 Verwandte sind auch Menschen (TV film)
1972 Verdacht gegen Barry Croft (TV film)
Viola und Sebastian
1971 Die Halsbandaffäre (TV film)
Kassensturz (TV film)
1970 Einladung ins Schloss (TV film)
Faust auf eigene Faust (TV film)
Finder, bitte melden (TV film)
1969 Der Mann mit dem Glasauge
Hotel Royal (TV film)
Liebe, Love, l'Amour (TV film)
Sieben Tage Frist
1968 Eine halbe Stunde (TV film)
Unwiederbringlich (TV film)
Wo man sich trifft (TV film)
1967 Der Seidenprinz (TV film)
1966 Abendkurs (TV film)
Liselotte von der Pfalz
Towarisch (TV film)
Um Lucretia (TV film)
1965 Nun singen sie wieder
1963 Die endlose Nacht
1962 Die lustige Witwe
1961 Duett zu dritt (TV film)
Madame de... (TV film)
Malachiášův zázrak
1960 Soldatensender Calais
Venus im Licht (TV film)
1958 Emilia Galotti
Hoppla, jetzt kommt Eddie
Místo činu Berlín
Solang' noch untern Linden
1957 Die Fee (TV film)
1956 Hurra für Gina (TV film)
1955 Peter Schlemihl (TV film)

TV seriály

1974 Unter einem Dach (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Vergißmeinnicht (TV pořad)
1955 Was bin ich? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace