foto

John Glenn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Hatfields & McCoys (TV film)
2011 Identity (TV film)
2008 Oko dravce
Projekt LAZAR
2006 Drift (TV film)

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
The Strength of the Wolf (S03E04)
Ignore and Override (S03E02)
Welcome to the Refuge (S03E01)
další epizody (7)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Santa Muerte (S02E09)
Outside the Wire (S02E07)
Fracture (S02E01)
2015 Allegiance (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Projekt LAZAR

Producentská filmografie

Filmy

2005 Disaster!

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)