foto

John Glenn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Hatfields & McCoys (TV film)
2011 Identity (TV film)
2008 Oko dravce
Projekt LAZAR
2006 Drift (TV film)

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Never Out of the Fight (S02E22)
My Life For Yours (S02E21)
Dirt, Dirt, Gucci (S02E16)
další epizody (4)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Santa Muerte (S02E09)
Outside the Wire (S02E07)
Fracture (S02E01)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Projekt LAZAR

Producentská filmografie

Filmy

2005 Disaster!
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace