foto

Csaba Major

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Apró mesék
2018 Valami Amerika 3.
Örök tél
2017 Občan
2016 #naprvnípohled
Plattensee
Ungvár
2015 Félvilág
2014 Bernský vyslanec
2013 Na východ od Paříže
2007 Nincs kegyelem

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 40 (S01E40)
Epizoda 39 (S01E39)
Epizoda 38 (S01E38)
další epizody (40)

Dokumentární

2010 Napozz Holddal - A Kispálfilm
2008 Jack Jack - Az igazi rocksztár az első próbán meghal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky