foto

Malachy Cleary

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Colewell
2015 Demolice
2009 Psí rok
Zažít Woodstock
2007 Den zlomu
2006 Whirlygirl
2002 Heartbreak Hospital
1997 The Deli
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (E16)
Cleared for Approach (E13)
Vanishing Point (E12)
2018 Manifest (TV seriál)
Connecting Flights (E05)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Au Reservoir (S01E07)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Posel (S02E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Věrnost (S03E18)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
The Dead Don't Stay Dead (E03)
2011 The Onion News Network (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
Ve službách FBI (TV seriál)
Jak na překupníky (S03E09)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Drž mě v ráji (S01E08)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Baptism (S05E01)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Onion News Network, The (TV seriál)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kukuřičné placky (S06E08)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Pitva 11: Sex, lži a vražda (TV film)
2005 Autopsy 10: Ask Dr. Baden (TV film)
2003 Pitva 9: Mrtví procitají (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace