foto

Vojtěch Mašek

  • nar. 1977

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

FamuFest

  • 2002 -Sprcha (studentský film) (Nejlepší realizovaný scénář)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Arvéd
2017 Kino Effenberger
Křižáček
2007 Jsem větší a lepší (studentský film)
2006 Radio Kebrle (studentský film)
2003 Fricasse
2002 Sprcha (studentský film)
2001 Druhý plán (studentský film)
1999 Šest statečných

Dokumentární

2013 Návrat do Adriaportu

Režijní filmografie

Filmy

2021 Arvéd
1999 Šest statečných
1997 Tomík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blbá nálada
2000 Ráno (studentský film)
1999 Zprávy z domova (studentský film)
1998 Nastupujte pouze do výtahu, který pojede vaším směrem (studentský film)
1996 Spát a spát

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky