foto

Sean Waltman

  • nar. 13.7.1972 (47 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Na rozhraní

Dokumentární

2019 This is Wrestling: The Joey Ryan Story
2012 nWo: The Revolution
2001 Invasion (TV seriál)
1999 Gladiátoři 2000

Host

TV pořady

2019 WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 NXT TakeOver: War Games II (TV pořad)
2016 NXT TakeOver: Dallas (TV pořad)
2015 NXT TakeOver: Brooklyn (TV pořad)
Table for 3 (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 Movie Trivia Schmoedown (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
2013 WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
WWE: Triple H - Thy Kingdom Come (TV pořad)
2012 WWE Hall of Fame 2012 (TV pořad)
2011 WWE Hall of Fame 2011 (TV pořad)
2010 TNA Destination X (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
2005 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
2002 WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
2001 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
2000 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania 2000 (TV pořad)
1999 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF St. Valentine's Day Massacre (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XV (TV pořad)
1998 WCW Fall Brawl (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Capital Carnage (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
1997 Clash of the Champions XXXIV (TV pořad)
NWO Souled Out (TV pořad)
WCW Road Wild '97 (TV pořad)
WCW SuperBrawl VII (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
1996 WWE Royal Rumble (TV pořad)
1995 WCW Monday Nitro (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XI (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania X (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky