foto

Kevin P. Farley

  • nar. 8.6.1965 (52 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crowning Jules
Pitching Tents
Project Bigfoot
2015 Joe Dirt 2: Beautiful Loser
Roswell FM
2014 Dude, Where's My Dog?!
Sound of Magic, The
Yank, The
2013 Paranormal Movie
2011 Boy Toy
Cellmates
Hollywood & Wine
Material Lies
Tomorrow's End
2010 Winner: Best Short Film
2009 Gold & the Beautiful, The
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Miliónový pes
2007 Blonďatá a blonďatější
Hollywood Dot Com
LA blues
Wild Girls Gone
2006 Danny Roane: First Time Director
2005 Back to Norm (TV film)
Basement, The
Callback
2004 Rodinka na tripu
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2002 Frank McKlusky
Osm bláznivých večerů
Pomoc!!! Já mám rande
2001 Špinavej Joe
2000 Artie
Garage: A Rock Saga
2gether (TV film)
1999 Breaks, The
Falešná láska
Příběh Alvina Straighta
1998 Špinavá práce
Vodonoš
1996 Černá ovce
1995 Tommy Boy

TV seriály

2016 Still the King (TV seriál)
2015 F is for Family (TV seriál)
To Appomattox (TV seriál)
2014 Fallen Cards (TV seriál)
2013 The Neighbors (TV seriál)
Supreme Like Me (S02E10)
2012 The Jadagrace Show (TV seriál)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
Dept. of F'd Up Family Services (S02E07)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Rat Dog (S06E06)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a výlet (S01E11)
2003 Stripperella (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2000 Then Came You (TV seriál)
2gether: The Series (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Satan přichází (S01E08)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
Tom Show, The (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Sports Bar, The (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Dokumentární

2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Hollywood & Wine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace