foto

Richard Fréchette

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bílá jako padlý sníh
2018 La Bolduc
2017 Après coup
2014 Henri Henri
2011 Voyez comme ils dansent
2010 Le Baiser du Barbu
2008 Truffe
2006 Secret de ma mère, Le
2005 Poslední šance
2003 Odvrácená strana Měsíce
Sur le seuil
2001 Jeune fille à la fenêtre, Une
Karmina 2
2000 Maelström
1999 Grand serpent du monde, Le
1998
Âge de braise, L'
1997 The Thousand Wonders of the Universe
1996 Detektor lži
Joyeux Calvaire
1995 Le sphinx
Zpověď
1991 Montréal vu par...

TV seriály

2019 Discussions avec mes parents (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2016 Prémonitions (TV seriál)
2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2010 Les rescapés (TV seriál)
Mauvais Karma (TV seriál)
2008 René Levesque - Le destin d'un chef (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)
Caméra café (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
Willie (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)
1997 Un gars, une fille (TV seriál)
1993 Petite vie, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky