foto

Dick Yarmy

  • nar. 14.2.1933
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.5.1992 (59 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Filmový sen
1983 Carpool (TV film)
1980 Pray TV
1979 Racquet
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
Rabbit Test
The One Man Jury
1977 Brothers
The Kentucky Fried Movie
1975 The Swinging Barmaids
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
The Take
1972 Bone

TV seriály

1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jobe z pevnosti Alamo (S01E03)
1984 Down to Earth (TV seriál)
E/R (TV seriál)
1981 Foul Play (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Friends (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
The Don Rickles Show (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace