foto

Norijuki Abe

  • nar. 19.7.1961 (59 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
2017 Kurošicudži: Book of the Atlantic
2014 Kurošicudži: Book of Murder
2010 Gekijōban Bleach: Jigoku-hen
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
2005 Bleach: The Sealed Sword Frenzy
2004 Bleach: Memories in the Rain
1999 Čiisana kjodžin Microman
1998 Hunter x Hunter
1993 Jú jú hakušo

TV seriály

2019 Kočóki: Wakaki Nobunaga (TV seriál)
2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Boruto Uzumaki!! (E01)
2016 Divine Gate (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (25)
2014 Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
2012 Bleach (TV seriál)
Kawariyuku Rekishi, Kawaranu Kokoro (E366)
Ichigo tai Ginjō! Daikōshō no Himitsu (E365)
Zettai Zetsumei!? Kioku o Hasamareta Byakuya (E364)
další epizody (12)
2011 Bleach (TV seriál)
Ichigo tai Ginjō, Gēmu no Kūkan e (E354)
Ichigo, Furuburingu o Tsukaikonase! (E353)
Tsukishima, Kyōshū! Bōgaisareta Shugyō (E352)
další epizody (52)
2010 Bleach (TV seriál)
Saigo no Getsuga Tenshō!? Ichigo no Shugyō! (E302)
Ichigo, Sen'i Sōshitsu!? Gin no Omowaku! (E301)
Urahara Tōjō! Aizen o Soshi se yo! (E300)
další epizody (51)
2009 Bleach (TV seriál)
Yami no Rekishi! Saikyō no Shinigami, Tanjō (E251)
Sono Otoko - Kuchiki-ke Yue ni (E250)
Senbonzakura Bankai! Gensei no Kōbō (E249)
další epizody (51)
2008 Bleach (TV seriál)
Saikō no Karada!? Noitora o Kire (E200)
Seitan, Yomigaeru Zaeruaporo (E199)
Futari no Kagakusha, Mayuri no Wana (E198)
další epizody (46)
2007 Bleach (TV seriál)
Rukia to Kaien, Kanashimi no Saikai (E154)
Akuma no Kenkyū! Zaeruaporo no Takurami (E153)
Ichigo Hangeki! Koitsu ga Ore no Bankai da (E152)
další epizody (46)
2006 Bleach (TV seriál)
Shinigami VS shinigami! Bōsō suru Chikara (E99)
Gekitotsu! Zaraki Kenpachi VS Ichinose Maki (E98)
Hitsugaya Shutsugeki! Mori no Naka no Teki o Kire! (E97)
další epizody (46)
2005 Bleach (TV seriál)
Shūketsuseyo! Saikyō no Shinigami Shūdan (E62)
Aizen, Tatsu! Osorubeki Yabō (E61)
Zetsubō no Shinjitsu, Furiorosareta Kyōjin (E60)
další epizody (49)
2004 Bleach (TV seriál)
Hana to Horō (E13)
Yasashii Migiude (E12)
Densetsu no Kuinshī (E11)
další epizody (13)
2003 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2002 Tokyo Mew Mew (TV seriál)
2001 Kinniku banzuke: Kongó-kun no daibóken (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
další epizody (11)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
GTO (TV seriál)
Za! Great de jorošiku! (E43)
Last battle! Jomigaeru kizuato (E42)
Sešun šódžo!! Hadžimete no kokuhaku (E41)
další epizody (27)
1999 GTO (TV seriál)
Onizuka madžigire! Kjóteki šucugen!! (E16)
Šitó! Čizome no kaitó jóši! (E15)
Džigoku? Jume no futariguraši (E14)
další epizody (16)
1997 Rekka no honó (TV seriál)
1996 Midori no Makibaó (TV seriál)
1995 Ninkú (TV seriál)
1994 Jú jú hakušo (TV seriál)
Wasure e nu kioku. Tandžó no toki (E99)
Makai e! Čiči to no taimen (E98)
Wakare. Sorezore no Tabidachi (E97)
další epizody (50)
1993 Jú jú hakušo (TV seriál)
Toguro 100% no kjófu! (E62)
Šukumei no taikecu! Araši no taišósen kaiši (E61)
Ikaru bakuhacu! Kuwabara no hangeki (E60)
další epizody (50)
1992 Jú jú hakušo (TV seriál)
Randó awaru! Kuwabara munen no haiboku (E12)
Júsuke kurusen! Kizudarake hangeki!! (E11)
Kurajama no šitó! Kuwabara reiki no ken (E10)
další epizody (12)