foto

Maxim Linnikov

  • nar. 27.9.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik
2017 Priťaženije
2016 Děňgi
Věra
2013 Metro

TV seriály

2018 Posolstvo (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ljuboj cenoj (S02E60)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Proščaj, oružije (S04E22)
2016 Děňgi (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Gonki po vertikali. Časť 2 (E14)
Gonki po vertikali. Časť 1 (E13)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chorošij čelovek (S03E32)
Založnica (S03E29)
Cepnyje psy (S03E04)
Pjatnickij (TV seriál)
Pora otstupiť (S04E25)
Kto tut glavnyj (S04E24)
Tajnaja svjaz (S04E23)
další epizody (9)
2013 Grom (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Samuraj (S02E20)
Ložnyj sled (S02E09)
Seryj kardinal (S02E07)
další epizody (5)
Pjatnickij (TV seriál)
Košmary (S03E27)
Ťozka (S03E26)
Motyljok i sveča (S03E25)
další epizody (9)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
Enigma (S02E05)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Razmen (S01E12)
Ubijca (S01E11)
Rokirovka (S01E10)
Pjatnickij (TV seriál)
Prostyje vešči (S01E24)
Suďja (S01E22)
Vozvraščenije (S01E12)
další epizody (4)
Čas Volkova (TV seriál)
Intělligentnyje ljudi (S05E01)
Advokat (TV seriál)
Černyj bumer (S08E16)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Četvertaja vlasť (S03E63)
Nojabr (S03E57)
Majskije - 3 (S03E35)
další epizody (5)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasprava (S04E26)
Karta smerti (S04E12)
Skromnicy (S04E02)
2009 Meč (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Musora (S02E16)
Advokat (TV seriál)
Pristav (S06E09)
2008 Gluchar (TV seriál)
Sutki (S01E22)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Bes v rebro (S03E06)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky